Нові сівалки «PonTerra» успішно впоралися із сівом у Казахстані

16.08.2017 Посівний комплекс PonTerra Агро-Союз

У Казахстані готуються до збирання врожаю на полях, засіяних новим агрегатом від «Агро-Союзу» - універсальним посівним комплексом «PonTerra». Представники завода-виробника завітали до казахстанських сільгоспвиробників, що використовували у цьому сезоні нову сівалку. Технікою задоволені, врожай очікується – гарний.

«PonTerra» - абсолютна новинка від відомого українського виробника ресурсозберігаючої техніки «Союз-Спецтехніка» (входить до складу холдингу «Агро-Союз»). Цей багатофункціональний агрегат можно використовувати для посіву без попередньої обробки грунту, внесення добрив, а також в якості культиватора та глибокорозпушувача. Такий ось «трансформер» три в одному.

Посівний комплекс PonTerra Агро-Союз

«PonTerra» складається з пневматичної сівалки з 4-ма рядами висіваючих лап (ширина захвату – 9,3 м), борони-шкребниці, батареї прикочуючих колес та бункера (для насіння та добрив).

Уперше новий посівний комплекс було презентовано в Астані на виставці «KazAgro» у жовтні 2016 року, він одразу звернув на себе увагу місцевих аграріїв. Агрегат після завершення виставки було продано просто зі стенду, и до початку посівної-2017 казахстанські сільгоспвиробники купили ще близько 10 одиниць цієї техніки.

У чому унікальність та переваги посівного комплекса «PonTerra»?

Посівний комплекс PonTerra Агро-СоюзЙого спеціально спроектовано з урахуванням особливостей землеробства у Казахстані. Землеробні зони країни характеризуються низькою кількістю річних опадів – 200-320 мм, и для майбутнього врожаю величезне значення має термін посіву. За даними вчених, врожайність пшениці у залежності від термінв посіву може відрізнятися у 2 рази та навіть більше. Аби сіяти у стислі терміни (в Республіці це 15, максимум 20 днів), треба мати більше техніки, а це означає збільшення витрат, та, відповідно, зростання собівартості зерна.

Широкозахватний посівний комплекс «PonTerra» дозволяє вирішити головну задачу казахстанського аграрія – швидко та ефективно засіяти великі площі, не використовуючи великий парк техніки. Він підходить для роботи на усіх видах грунту та дозволяє сіяти суцільним сівом будь-які види культур (за традиційною та мінімальною технологіями). «PonTerra» відрізняється високою продуктивністю – до 180 га на дому, та при цьому агрегатується з тракторами потужністю 270-350 к.с. Це дозволяє сільгоспвиробникам значно заощаджувати на паливі та парку техніки.

Посіви пшениці в Семеновка АгроПневматичні прикочуючі колеса дають можливість працювати навіть в умовах високої вологості. Завдяки ним по всій ширині захвату маємо рівномірний тиск на грунт, а значить, складаються сприятливі умови для дружного проростання насіння.

Посівний комплекс укомплектовано великим 2-секційним бункером з потужним 10-дюймовим самонавантажуючим шнеком, який дозволяє зменшити простої техніки при завантаженні насіння та добрив.

Дружні сходи в одній фазі ефективна сівалкаУ базовій комплектації сівалка «PonTerra» легко трансформується у культиватор зі стрільчастими лапами (достатньо зняти прикочуючі колеса). Глибина обробки – до 18 см. А у якості опції пропонуються лапи системи «Mulch-Mix», що дозволяють переобладнати «PonTerra» у культиватор-глибокорозпушувач (глибина до 28 см).

У «Союз-Спецтехніці» упевнені, що новий посівний комплекс «PonTerra» має великі перспективи не тільки у Казахстані, але й на всьому ринку СНД. Він багатофунціональний, високопродуктивний, пропонується у середній ціновій категорії та не потребує застосування потужних іноземних тракторів.

На фото 1: посівний комплекс «PоnTerra» на полях Казахстану

На фото 2: сівалка «PоnTerra» на виставці «KazAgro-2016»

На фото 3: «PоnTerra» сіє пшеницю у Казахстані, травень 2017 р.

На фото 4: липень 2017 р., сходи пшениці у компанії «Семеновка Агро» (Костанайська обл., у обробці 5000 га). Посіяно у травні 2017 р. комплексом «PоnTerra».

На фото 5: зліва знаходиться пшениця з поля, засіяного комплексом «PоnTerra». Видно, що рослини знаходяться в одній фазі розвитку та мають більшу кількість продуктивних колосів, ніж пшениця, яка була посіяна іншими агрегатами.

Додаткова інформація про посівні комплекси «PоnTerra»:

Тел. + 38(050)421-50-56 (Україна).

Тел. +7(705)451-56-55, +7(705)583-82-43, +7(705)294-91-42 (Казахстан).

Перейти на сайт ТОВ «Союз-Спецтехніка»